Blijf met dit kledingmerk niet achter op de laatste kledingtrends

Geplaatst door

Moet je met de trend mee willen? Sommige consumenten zijn er erg gevoelig voor, andere laten het lekker gaan voor wat het is. Maar ergens bij willen horen zit bij de mensen ingecalculeerd. Zo gaat dat bij een vereniging, familie, maar ook bij producten. Als je niet de laatste iPhone hebt loop je achter en hoor je er niet "bij". Dat geldt voor veel consumentenproducten en zo ook bij kleding. Dit artikel gaat over een hele bekend trendy kledingmerk.

 

Black Bananas, een top kledingmerk van Nederlandse bodem

Het gaat hierom het merk Black Bananas. Het is hét Nederlandse kledingmerk van dit moment. Vooral jongeren willen graag met dit merk gezien worden. Het merk is opgericht door Wesley in 2011 en komt uit ons prachtige land. Inspiratiebron om dit kledingmerk op te richten komt van de relaxte sfeer van de Caribische eilanden. Black Bananas combineert high-mode met streetwear. 2011 is alweer een tijd terug, maar nog steeds is dit kledingmerk ongekend populair. En je kan toch niet achterblijven als BN'ers zoals Kim Feenstra, Fajah Lourens en DJ Chuckie het dragen?

 

Black Bananas voor heren

De heren kunnen zich met dit stijlvolle kledingmerk helemaal uitleven en vooral zichzelf zijn. Black Bananas jeans en broeken zijn ontzettend populair en het gaat goed met het combineren van diverse blouses, shirts, polo's, hoodies, truien etc. In de zomer staan vooral de korte broeken van Black Bananas centraal en zijn verkrijgbaar in een grote diversiteit. Kleding van dit merk is vooral heel comfortabel, maar daarnaast ook heel stijlvol. Je krijgt het beste van twee werelden. De ontwerpers zijn wat dat betreft uitstekende creatievelingen. Al met al laat een Black Bananas outfit jou van je beste kant zien. En dat is toch wat we allemaal willen?

 

Black Bananas voor kinderen?

 

De herenkleding lijn van Black Bananas is ontzettend populair, maar wist je dat dit merk ook een kinderlijn heeft? Wesley vond dat hij hierin niet kon achterblijven. Hippe ouders willen natuurlijk dat hun kind wel stijl- en modebewust over straat lopen, in de speeltuin spelen en op school zijn. Daarnaast is het ontzettend tof om voor jouw kind een outfit te kopen die matched bij je eigen outfit. Hoe vet is dat, one big happy family. Net zoals voor de kledinglijn van Black Bananas heren en dames, is er ook voor kinderen genoeg aan te schaffen. Trainingspakken, hoodies, truien, petten, shirts: Black Bananas kids heeft alles in de kledinglijn voor jouw kind voor schappelijke prijzen.

 

Geef een reactie